Kako postaviti link u potpisu

(Sakupljanje, Priprema, Recepti i Posuđe)
Kodžo

Kako postaviti link u potpisu

Postod Kodžo » Sre Mar 28, 2012 11:20 am

Kako postaviti link u potpisu

Poslednjih nekoliko dana se kroz par tema provlače nagađanja i neistine o tzv. "povlašćenoj manjini koja može da ima linkove u potpisu" što nam je ukazalo da ovu proceduru treba pojasniti.


Jedna od ideja vodilja ovog foruma je da se promovišu i povrate iz zaborava stare veštine i zanati a u isto vreme da se suzbija šarlatanstvo.
Kako su ovi drugi u velikom broju, Uređivački tim je zadržao pravo da sve linkove do komercijalnih sajtova i prezentacija prvo proveri pa da tek onda omogući njihovo objavljivanje.

Do sada, svi majstori i zanatlije koji su uljudno zatražili da im se u potpisu omoguću postavljanje linka do prezentacije njihovih radova su tu mogućnost dobili. Nikakva dodatna procedura nije potrebna sem slanja privatne poruke nekom od članova Tima u kojoj zatražite da se u vašem potpisu postavi link do "te i te adrese". Nema naplate, nema uslovljavanja, dovoljno je samo da pitate.

U dosadašnjoj praksi, bilo je slučajeva da se izričito zahteva postavljanje linka kao da je to Bogom dano pravo. Samoinicijativno postavljanje reklamnih linkova u potpisu predstavlja suvi marketing koji nije dobrodošao a uz to se kosi i sa pravilnikom foruma. Stoga takvi "zahtevi" nisu i neće biti rešavani pozitivno a visok nivo osornosti koji je pratio takvu konverzaciju primorao nas je da obrišemo i nelinkovane adrese.

Dakle, ukoliko imate želju da članove i posetioce outdoors-forum.com upoznate sa Internet prezentacijom vaših radova (ili nekim drugim mestom gde se vaši radovi mogu videti i kupiti) nemojte se ustručavati da kontaktirate bilo kog člana Uređivačkog tima.

Povratak na “Kuhinja”

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju