Evo nesto iz moje skromne radionice.
Moderator: benz
Re: Evo nesto iz moje skromne radionice.
ako se pravilno odradi secivo nema dodira sa futrolom.ja koristim moj neck noz sa takvom koricom i nisam primetio nikakve anomalije tog tipa.pvc je blago meksi od kaydeksa tako da mislim i da ima dodira tesko da moze da dodje do nekog znacajnog zatupljenja.
Cekaj... vodovodna ili kanalizaciona cev?
Ovo mi deluje mnogo tanko za vodovodnu.
Ovo mi deluje mnogo tanko za vodovodnu.
Kanalizaciona.XD

Evo nesto novo danas zavrseno.Testerni celik,mesingani pinovi,kravlja koza,drske od oraha.Firestill je mekseg tipa rucica u mojoj izradi naravno:),ostrac za nozeve japanski uljani kamen 3000/10000 grit.
Takodje imate moju grupu na FB Dragon Knives otvorena je tamo mozete pogledati i druge slike i u vecoj rezoluciji ako nekog interesuje.
Ako mogu samo moderatora da zamolim da preseli ovaj post u "Radove domacih majstora" posto mi je bio prvi post nisam znao gde da postujem.
Zanimljivo.
Ovo je tvoja vizija kako treba da izgleda set za prirodu ili ti je ovo neko bas ovako narucio?
Ovo je tvoja vizija kako treba da izgleda set za prirodu ili ti je ovo neko bas ovako narucio?
...a ja mislio da je zivot reka!
- BlackPanther
- Pridružio se: Čet Jan 24, 2013 2:20 pm
I mene interesuje ovo sto je @vlay pitao.
Takodje, koje su dimenzije nozeva? Cudan je ugao slika, pa cas deluju malo, cas ogromno.
Takodje, koje su dimenzije nozeva? Cudan je ugao slika, pa cas deluju malo, cas ogromno.
"Be the best you can be and do the best you can do. You want results? Then put in the work...PERIOD!"
Jasta ovo je moj set za prirodu,ribolov,lov sta god.Ja imam neki cudan osecaj za nozeve i cudno ih drzim zbog toga sam ih napravio ovako generalno nisu tipicni nozevi,ali meni bar pasu sto se kaze "ko pesnica u oko" 
Salim se malo ali kome god sam pokazao i ko ih je drzao u ruci kazu da i njima odgovara.Nekako sam imao u glavi neki set u kome nije potrebno nositi neck noz a u isto vreme da nije previse kabasto i i da bude od koze a ne od kydeksa
ili neceg slicnog.Nekako najvise volim da radim sa priirodnim materjalima,imaju dusu.
Mali je 15cm dugacak a ostrica mu je 7 cm,veliki je 21 cm sa ostricom od 11 cm ukupna duzina futrole je 25cm a sirina je 14.
Pogledajte slike na fb tamo ih ima mnogo vise i vece su.

Salim se malo ali kome god sam pokazao i ko ih je drzao u ruci kazu da i njima odgovara.Nekako sam imao u glavi neki set u kome nije potrebno nositi neck noz a u isto vreme da nije previse kabasto i i da bude od koze a ne od kydeksa
ili neceg slicnog.Nekako najvise volim da radim sa priirodnim materjalima,imaju dusu.
Mali je 15cm dugacak a ostrica mu je 7 cm,veliki je 21 cm sa ostricom od 11 cm ukupna duzina futrole je 25cm a sirina je 14.
Pogledajte slike na fb tamo ih ima mnogo vise i vece su.
- StepenWolf
- moderator
- Pridružio se: Pet Okt 22, 2010 8:34 pm
Još da si nekako upasovao neko sekirče u to... 

Sekirče se zadene pozadi, da ne landara mnogo. Ovako napred mi smeta, neko moje iskustvo.
- StepenWolf
- moderator
- Pridružio se: Pet Okt 22, 2010 8:34 pm
Ma jes tebi baš smeta landaranje spreda
I uopšte nemaš smisao za humor

I uopšte nemaš smisao za humor