Moj prvi luk, Jasen...
Moderator: druid
Moj prvi luk, Jasen...
Postovani, posle 4 neuspesna pokusaja uspeo sam da napravim luk, Jasen duzine 170cm, snagu mu nisam izmerio, nisam stigao ali cu prvom prilikom i to uraditi... izbacivao sam neke improvizovane strele sa njim i nije lose al strela nema neku pravilnu putanju, sto msm da je zbog toga sto je strela losa... ali luk je lepo i daleko izbaci... pa vas molim za Vasa misljenja o luku kako izgleda na oko...
- Pathfinder
- Pridružio se: Pon Jun 13, 2011 1:13 pm
Re: Moj prvi luk, Jasen...
Pozdrav,
skroz ok napor za prvi luk. Ima se štogod primetiti i zameriti, ali polako, ima vremena.
Svakako ga sačuvaj pa mu se kasnije vrati kad ti se oko malo izvežba, ili ga ostavi kakav jeste, da imaš referencu napretka.
skroz ok napor za prvi luk. Ima se štogod primetiti i zameriti, ali polako, ima vremena.
Svakako ga sačuvaj pa mu se kasnije vrati kad ti se oko malo izvežba, ili ga ostavi kakav jeste, da imaš referencu napretka.
What is steel compared to the hand that wields it?
Pathfinder,
Hvala na odgovoru, ima posla oko tilera jos da se radi, oko toga se moram jos potruditi, vidim kao da se ne giba ravnomerno i krenem da turpijam kad posle druga strana ne giba lepo i sve tako, jasno da mi fali osecaja za tiler al to je sve stvar vezbe oka i ruke i ja ne odustajem...
Hvala na odgovoru, ima posla oko tilera jos da se radi, oko toga se moram jos potruditi, vidim kao da se ne giba ravnomerno i krenem da turpijam kad posle druga strana ne giba lepo i sve tako, jasno da mi fali osecaja za tiler al to je sve stvar vezbe oka i ruke i ja ne odustajem...
Slično je i kod mene , tri puta sečem i opet kratko