Mali fiksni nož
Moderator: benz
Re: Mali fiksni nož
Bravisimo Dottore. 

Lep,a deluje i upotrebljiv 

'' И ратне му товаре злочине,што је кости бранио очиње, бранио је Српство од дивљака и чувао гробове предака.''
"Nema boja sa Turcima dok ja malo nozem ne proradim"-Zeka Buljubasa
"Nema boja sa Turcima dok ja malo nozem ne proradim"-Zeka Buljubasa
Hvala na pohvalama, pogotovo za futrolu. 
Futrola je radna, cisto da imam gde da ga metnem, mada je za to extra, da ga ne drzim u novinama. Naravno, ovo drugo mi je bilo bitno da ispadne kako sam zeleo, a futrola kasnije. Bice neka, pa javljam.
Sada sam skoncentrisan na moj novi "projekat", malo veci od ovoga, Super Blue Steel (Aogami Super), na njega sam se nesto namerio. Secivo malo duze, 190mm.
Bice veselo.

Futrola je radna, cisto da imam gde da ga metnem, mada je za to extra, da ga ne drzim u novinama. Naravno, ovo drugo mi je bilo bitno da ispadne kako sam zeleo, a futrola kasnije. Bice neka, pa javljam.
Sada sam skoncentrisan na moj novi "projekat", malo veci od ovoga, Super Blue Steel (Aogami Super), na njega sam se nesto namerio. Secivo malo duze, 190mm.
Bice veselo.

OPPORTUNITY
You always miss 100% of the shots you don't take!
Dottore napisao:Sada sam skoncentrisan na moj novi "projekat", malo veci od ovoga, Super Blue Steel (Aogami Super), na njega sam se nesto namerio. Secivo malo duze, 190mm.
Jel' to ono secivio sto stoji kod Aleksandra? Ako je to, bice i veselo i prelepo kad se zavrsi

scio me nihil scire
ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα hèn oîda hóti oudèn oîda
Tout ce que je sais c'est que je ne sais rien
I know that I know nothing
ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα hèn oîda hóti oudèn oîda
Tout ce que je sais c'est que je ne sais rien
I know that I know nothing
Jeste, onaj japanac.
OPPORTUNITY
- veselibajker
- Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 12:24 pm
Japanci ne kasne, ali ako im se to nekako desi onda se samoubiju.
Proveravaj ti status tog sečiva da ne bude iznenađenja!
P.S. Sinoć sam pravio privremenu 'futrolu' od kartona za jednu igračku. Sad vidim da je ova tvoja baš lepa.
Proveravaj ti status tog sečiva da ne bude iznenađenja!
P.S. Sinoć sam pravio privremenu 'futrolu' od kartona za jednu igračku. Sad vidim da je ova tvoja baš lepa.

Живи и пусти друге да живе!
vise reklamni nego uporabni,ali nije da nemoze posluziti
nasao ga u antikvarnici u Starigradu,u drustvu njemackog (Toledo stil)nozica i par upotrebljivih britvi,sve skupa jeftinije nego tri pive

imaju i futrole

Parce mihi, Domine, quia Dalmata sum
Odlicni! Ne verujem da ces iko ikad vise praviti takve reklamne nozice, vredi to sacuvati!
Most powerful is he who has himself in his own power / Seneca
Dottore napisao:BR_ napisao:Sa tim celikom sto manje stropa to bolje. Pogledaj skorasnje diskusije na forumu, imali smo upravo pricu sta se desava kod savremenih celika, i zast ih ne treba strpovati.
Ok, nisam video, daj link da ne trazim.
Hvala!
Ako nadjes te diskusije saljni mi ih.