Хвала,потражићу, мада су овде радње слабо опремљене.
Вјероватно ћу га радити поново,нисам одмах у потпуности схватио чишћење, на брзину одрадио,па су ми остали трагови,али не смета ми,сад бар не остају трагови од воћних киселина.
Slike svih vasih nozeva
Moderator: benz
-
- Pridružio se: Pet Dec 13, 2019 11:34 pm
Re: Slike svih vasih nozeva
Poz, ovo su moji noževi za sada.

Prvi (omiljeni) je muela rhino, sandvik 14c28n čelik 4mm micarta drška

Drugi je svima znani buck 119 specijal, ko voli klasiku, 420HC čelik

Ovaj je cold steel code 4 čelik S35VN, drška legura aluminijuma 660 i Tri-Ad sigurnosni mehanizam zaključavanje, ovaj maleni ima ujedno najbolji čelik od ova tri.

Prvi (omiljeni) je muela rhino, sandvik 14c28n čelik 4mm micarta drška

Drugi je svima znani buck 119 specijal, ko voli klasiku, 420HC čelik

Ovaj je cold steel code 4 čelik S35VN, drška legura aluminijuma 660 i Tri-Ad sigurnosni mehanizam zaključavanje, ovaj maleni ima ujedno najbolji čelik od ova tri.

Pozdrav 
Dobri noževi, posebno mi se dopada Buck.
Šta oni izvuku iz čelika to je prosto neverovatno.
Vidim da možemo od tebe očekivati lepe postove.
P. S.
Imaš na osnovnoj stranici temu o predstavljanju pa nam napisi koju reč o sebi.
To je mali običaj za nove članove.
Dobro došao.

Dobri noževi, posebno mi se dopada Buck.
Šta oni izvuku iz čelika to je prosto neverovatno.

Vidim da možemo od tebe očekivati lepe postove.
P. S.
Imaš na osnovnoj stranici temu o predstavljanju pa nam napisi koju reč o sebi.
To je mali običaj za nove članove.
Dobro došao.
Koliko god mi je secivo kao ovaj Buck nepotrebno, uvek sam zeleo da ga imam.
Odlicna sva tri!
Odlicna sva tri!
-
Za buck se slažem da je nepotreban ali opet sam imao želju dugo vremena da ga imam, u principu je dobar nož jedino drška nije nešto, imam osećaj kao da je od jeftine plastike a nije ni udobna.
Muela rhino je kompletan nož, dobar sandvik čelik, odlična drška od mikarte, udobna, lepa a kožna futrola super uradjena, može da se nosi vodoravno i uspravno, nož vredi svaki dinar, po meni odličan odnos cene i kvaliteta, muela kodiak je takodje dobar nož.
Ovaj treći cold steel code 4 super čelik, najbolji od ova tri, odličan mehanizam za zaključavanje, drška nije nešto što je za očekivati kod preklopnog noža.
Zamalo da četvrti bude schrade leroy da se ne pojavi ovaj virus i besparica.
Muela rhino je kompletan nož, dobar sandvik čelik, odlična drška od mikarte, udobna, lepa a kožna futrola super uradjena, može da se nosi vodoravno i uspravno, nož vredi svaki dinar, po meni odličan odnos cene i kvaliteta, muela kodiak je takodje dobar nož.
Ovaj treći cold steel code 4 super čelik, najbolji od ova tri, odličan mehanizam za zaključavanje, drška nije nešto što je za očekivati kod preklopnog noža.
Zamalo da četvrti bude schrade leroy da se ne pojavi ovaj virus i besparica.
zasto buck nepotreban ? ja bi pre uzeo njega nego ova dva i otiso u sumu 

Let There Be Rock!
-
Ja ga jednostavno ne vidim kao nož za šumu.
Нашао неке старе фотографије,одавно сачуване,а сконтао да их никад нисам поставио овде.
BladeTech ProHunter Magnum,баш за.ебано звучи зар не?
Има неке своје недостатке,али већ пар година ми је главни EDC нож,и некако сам се навикао,тако да ће и поред других ножева које ротирам он остати да обавља фукцију главног свакодневног ножа.

Нож којег никад нећу прежалити што је отишао од мене,рахметли Лум је знао шта је нож и шта треба,а шта не треба д'има,штета што ови из Benchmade-a нису га направили у изворном облику,тј са linerlock бравом,ал' није то страшно,страшно је што се одавно не производи,па сад примерци који се нађу у продаји достижу сумануте цифре:

BladeTech ProHunter Magnum,баш за.ебано звучи зар не?

Нож којег никад нећу прежалити што је отишао од мене,рахметли Лум је знао шта је нож и шта треба,а шта не треба д'има,штета што ови из Benchmade-a нису га направили у изворном облику,тј са linerlock бравом,ал' није то страшно,страшно је што се одавно не производи,па сад примерци који се нађу у продаји достижу сумануте цифре: