Prijava za prvo domaće takmičenje majstora nožara

Moderator: rista

Korisnikov avatar
Administrator
Site Admin
Postovi: 141
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 10:31 pm

Prijava za prvo domaće takmičenje majstora nožara

Postod Administrator » Uto Nov 13, 2012 9:02 pm

Dragi naši, budući učesnici takmičenja za najbolji "Outdoors nož 2012. godine" u organizaciji http://www.outdoors-forum.com,

Kako se dan takmičenja primakao, dužni smo da preciziramo pojedinosti vezane za prijavljivanje kao i da vas još jednom podsetimo da se prijave i kotizacije primaju najkasnije do 25.11.2012. godine.
Prijavljivanje će se vršiti u ovoj temi ==> Mesto za prijavu za prvo domaće takmičenje majstora nožara, na način koji je na forumima opšte prihvaćen za ovakvu vrstu prebrojavanja - prvi učesnik upisuje ime, a svaki sledeći prekopira spisak i dodaje svoje ime.

Za blagajnika je određen kolega vlay koji će vam, po prijavljivanju, privatnom porukom proslediti podatke potrebne za uplatu.
Ukoliko vas u roku od 48 časova po prijavljivanju niko ne kontaktira, molim vas da vlay-u ili meni pošaljete privatnu poruku u kojoj ćete nas o tome obavestiti (ne bi trebalo da dođe do ovoga ali nije zgoreg imati rezervni plan ukoliko propustimo prijavu).
Organizatori će proveriti da li se vaša prijava poklapa sa uplatom na račun i, ako je sve u redu, obavestiti vas da ste zvanično prijavljeni.

Podsećamo, kotizacija iznosi 1500 dinara.


U cilju daljeg promovisanja i vraćanja iz zaborava starih zanata, želja organizatora je da ovo takmičenje posluži kao osnova za osnivanje svojevrsnog Udruženja majstora nožara čije bi sedište bio ovaj forum i ljudi koji ga čine.
Svaki majstor koji bude učestvovao na takmičenju biće uveden u registar majstora nožara ovog Udruženja koji će javno biti istaknut i ta titula će takodje stajati ispod njegovog forumskog avatara. Majstor dobija pravo da u svom potpisu reklamira sebe i svoj rad na način po želji (npr: postavljanjem kontakt podataka ili adrese internet prezentacije) kao i da nudi na prodaju svoje radove preko sekcije “Prodajem” (ovaj deo foruma će opet biti pokrenut ali će u njemu prodaju moći da vrše isključivo majstori iz registra).
Da ne bi bilo nejasnoća, gore pomenuta kotizacija nije osmišljena zarad bogaćenja organizatora nego radi pokrivanja troškova organizacije.
Tako je, nema potrebe da nosite hranu i piće (ali vam niko neće ni braniti ;) ), biće obezbeđeni od strane organizatora.
U slučaju da broj prisutnih bude veći od očekivanog, a samim tim i troškovi 'ića i pića veći od ukupnog iznosa kotizacija, računi će se prezentovati prisutnima i podeliti na ravne časti.... izuzimajući majstore koji su platili kotizaciju.

Povratak na “Pravila , Obaveštenja , Pitanja i Odgovori”

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta