mbole napisao:AKo je blentav, blentav je i tu mu pomoci nema, napravice sranje i sa trotinetom.
Ako ima trunku mozga, bolji auto ce mu oprostiti mnogo vise neiskustva.
Bas htedoh da napisem nesto slicno. Kad si trapav, sapletes samog sebe na ravnom. Mora se paziti.
Ranije sam se stalno povredjivao jer me bilo briga - niti sam razmisljao niti sam se bojao jer sam znao da su nozevi "tupi". Od kako sam na forumu povredio sam se dvaput:
1) "na slepo" stavljao noz u futrolu, promasio futrolu i zario siljak izmedju palca i kaziprsta (srecom samo u meso).
2) posekao prst jer sam sekao pecenicu u ruci dok sam buljio u film.
Oba puta moja greska.
Supruga se povredila samo dvaput:
1) zato sto je sekla u ruci umesto na dasci (a milion puta sam rekao da daska za to i sluzi)
2) jer je tokom pranja sudja prevukla sundjerom preko ostrice koja je prosla kroz sundjer i recnula joj prst.
Oba puta njena greska.
Ali je cinjenica da smo oboje mnoooogo pazljiviji od kada sam joj pokazao kako noz brije.
Moramo biti pazljivi bez obzira na iskustvo - isto kao i sa voznjom. Koliko god godina iskustva imali, moramo biti pazljivi kao na dan polaganja

.
"Be the best you can be and do the best you can do. You want results? Then put in the work...PERIOD!"