Multialati
Moderator: Hobo
Re: Multialati
Zgodan je kao dodatna aćatka za bajk na terenu. I naravno neki lakši poslići koji naiđu. Da se ne secaju ozbiljna klešta. Ako ideš na poso gde znaš da ti treba alat i za šta sigurno davće da se nosi potreban i ozbiljnijo alat. Ovo je prva pomoć, u svakom slučaju. Naročito klešta jer je teško secati ihvsa sobom a gledaš da poneseš što manje stvari.

Fly on your way like an eagle
Pozdrav,
Da li kod nas neko prodaje Leatherman, u smislu da ima lager a ne poručivanje na zahtev?
Da li kod nas neko prodaje Leatherman, u smislu da ima lager a ne poručivanje na zahtev?
Bilo u snajperu ranije. Uvoznik Trezor Volga(ali nisam skoro proveravao)
Pozdrav svima!Od nedavno sam u posedu swiss toola,standardna verzija sa nazubljenim secivim i najlon futrolom.Papreno sam ga platio ali ne zalim,posto iz proslosti vucem tu dijagnozu oko SAK,pored vica i wengera u champ varijantama i brdom manjih i 111 mm modela,morao je da dodje red i na komad sa pravim klestima.E sad kako bih mogao da dodjem do kozne futrole za njega,znaci samo za noz,dodatne gedore me ne interesuju?Gubim se u ovim oznakama,a vidim da ima par futrola za 111mm modele tipa forester,outdoor,ali ne znam da li pasu za swiss tool.
Pa napravis sam po meri, nista lepse...
Mozda i stignem mada sumnjam koliko ce me drzati i ovaj,posto mi je za oko vec zapao surge.