UK Army BASHA...da ne kazem englesko satorsko krilo
Moderator: Hobo
Re: UK Army BASHA...da ne kazem englesko satorsko krilo
To što je kvadrat ne daj da te obeshrabri. Potraži po YouTube-u malo i nacices svašta! Većina je oblika je primenjiva i ovako i onako. Ne mogu sad sa telefona brzo da pronadjem ali ima jedan odličan klip na kome je lik uz neku finu muziku pokazao 10-ak varijanti za "tarp".
Baš nemam dara za recenzije!
- Radiobunker
- Pridružio se: Sub Avg 20, 2011 1:36 pm
Ce nabavimo i kvadratnu
Sam' mal' dok se koncipiram 

Smatram da nemaš potrebe sem ako ne voliš (kao i ja) devizu "od viška glava ne boli"!
Baš nemam dara za recenzije!
- Radiobunker
Uvazeni kolega, delim Vase misljenje u potpunosti
Jedan XL tarp a kad vec ide to nek' ide sa njim i recimo Traveler Hammock.
Sa druge strane...dok sam razapinjao ove dve cirade po dvoristu i obavljao pokaznu vezbu imao sam dve tri ciste sanse da ih izbusim cigarom....znam ja mene....uvek moram da imam sve u rezervi jer caskom nesto satrem

Sa druge strane...dok sam razapinjao ove dve cirade po dvoristu i obavljao pokaznu vezbu imao sam dve tri ciste sanse da ih izbusim cigarom....znam ja mene....uvek moram da imam sve u rezervi jer caskom nesto satrem

@Radiobunker
Hajde molim te slikaj taj NSN broj koji se nalazi na tvojoj bashi. Možda postoji šansa da mi pošalju od preko jedan korišćen komada pa sam hteo da proverim da li je to to. Hvala!
Hajde molim te slikaj taj NSN broj koji se nalazi na tvojoj bashi. Možda postoji šansa da mi pošalju od preko jedan korišćen komada pa sam hteo da proverim da li je to to. Hvala!
- Radiobunker
@SashaM
Zdravo...srecom vec imam to uslikano pa dobijes odmah na uvid.
Evo slika:

To mu je to. Zelim ti srecu sto se nabavke Bashe tice. Objavi ovde kad ti stigne.
Zdravo...srecom vec imam to uslikano pa dobijes odmah na uvid.
Evo slika:

To mu je to. Zelim ti srecu sto se nabavke Bashe tice. Objavi ovde kad ti stigne.
Munjevit odgovor, nema šta!!! Hvala!!! Ako budem uspeo da iskamčim jednu malo korišćenu (mislim na bashu
) odmah kačim slike.

- Radiobunker
Nema na cemu. A sto se tice toga da je koriscena...nema to velike veze samo da nije pocepana. Ova moja u DPM sari je bas dosta rabljena sto se vidi po iskrzanoj etiketi, okcima za konopac i petljama ali joj je samo matirana povrsina platna u odnosu na ovu novu...sto znaci samo navali na nabavku. Kad ti daj boze stigne, samo je strpaj u ves masinu na 30 stepeni i ne sekiraj se. Kategorija "malo koriscena" je dobra kategorija...pa vazila ona za Bashu ili za bilo sta drugo
Taman razradjeno da bude kako treba 

Nisam znao gde da stavim pa cu da postavim ovde
http://euromdenis.rs/item/17546-Tenda-% ... krilo.html
goranns napisao:Nisam znao gde da stavim pa cu da postavim ovde
Nikako, porucio sam ovaj model, ogromno parce nekog ultra loseg, tankog pvc materijala koje puca na sve strane i drzi vodu kao dzak od krompira. FUJ