Дуго ме је патио проблем складиштења гумених чизама кад се не носе,док ми идеја није синула на интернету (да будем искрен,а не да се правим паметан како сам измислио топлу воду и рупу на саксији)

Ја сам одабрао да буде окачено на зиду у радионици,али само машта ограничава могућности,може бити са ногицама па да стоји на земљи,може бити на постољу,а да испод има простор за "нормалнију" обућу. Што је најбитније можете окачити и на спољни зид радионице/викендице/ловачке колибе,или ставити испред ако су на постољу,па кад се изујете и спремите их,немате бојазан да кад изађете напоље да их опет обујете наћи кишу или снег како вам је нападало. Плус ако живите у кући на селу па и жена има своје гумене чизме за башту,биће вам захвална из разлога јер неће морати да проверава јел јој се миш населио у чизме.
Наравно да се ово може одрадити да буде много лепше,али мене је мрзело,ово сам склепао за сат времена од 3 даске од палете,нешто шрафова,ручном тестером,аку бушилицом,метром и оловком,и неким винкловима које сам нашао у радионици.